Tekentafelsessie - interieuradvies - blog - designaresse - design

Tekentafelsessie

Via sites zoals Designaresse en Pinterest heb je de mooiste inspiratiebeelden al voorbij zien komen. Het lukt alleen nog niet om de juiste vertaling te maken naar jouw interieur.
Daarmee kan Designaresse jouw helpen door middel van een tekentafelsessie.
Heb jij namelijk een voorkeur en liefde voor design en wil je graag jouw interieur een metamorfose geven. Aarzel dan niet en plan gelijk een tekentafelsessie in!

Wat houdt een tekentafelsessie in?

De tekentafelsessie is een hele dag waarbij ik mijn agenda blok voor jouw interieuradvies. Deze uren zijn echt alleen voor jouw interieur vast gezet en betekent dat ik er de hele dag mee bezig zal zijn. Dit betekent ook dat het proces sneller in gang gezet kan worden en er sneller stappen gezet kunnen worden om dingen verder uit te werken.

De dag wordt ingedeeld in 2 blokken. In de ochtend is het prettig om rond de tafel te gaan zitten om wensen en eisen te bespreken. Hier neem ik graag de tijd voor, dit om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Tijdens dit gesprek zorg ik er ook voor dat het interieur opgemeten wordt, zodat ik weet hoe groot de ruimte is waarmee ik werk. Vaak begint het gesprek rond 10:00 uur en rond 12:00 uur zal het gesprek afgerond zijn.

Daarna heb ik de tijd nodig om alles te verwerken en ideeën te verzamelen voor het interieuradvies. Ongeveer een week later zullen wij weer afspreken, maar dan bij mij en gaan we verder met het ontwerp. Eerder op de middag zorg ik ervoor dat ik al het een en ander voorbereid heb, zoals een plattegrond op schaal en een voorstel aan materialen waarvan ik denk dat het bij de wensen en eisen past. Wanneer ik dit voorbereid heb, vaak rond 15:00 uur, kunnen we verder samen om tafel om een basis interieuradvies samen te stellen. Dit gesprek zal ongeveer 1,5 uur duren.

Het resultaat van een basis interieuradvies bestaat uit een plattegrond op schaal en een kleur- en materiaaladvies. Uiteraard krijg je dit allemaal mee naar huis.

Wil je meer dan dat? Zoals een verlichtingsplan, 3D visualisaties of zelfs het laten realiseren van het advies, dan is dit mogelijk en plannen we een vervolgafspraak.

Is het een volledig huis of een grote benedenverdieping? Dan is er na de tekentafelsessie nog een vervolg nodig om alle ruimtes te behandelen.

Prijs voor de Tekentafelsessie: €625,-

Zelf woon en werk ik in Uden, mocht dit te ver weg zijn, dan is het mogelijk om het tweede deel van de sessie online te volgen.

Is dit waar je naar op zoek bent, plan dan een tekentafelsessie in.