DIY - Kristalbol - Designaresse
DIY

DIY Kristalbol maken

Een DIY video over hoe je een kristalbol kan maken met je mooiste edelstenen en kristallen. Uiteraard kan het ook met andere dingen gevuld worden, dan wordt het meer een herinneringsmobile. Je kan het naar eigen inzicht maken zoals je zelf zou willen. De basis blijft hetzelfde.

Wat heb je nodig?

* Transparante bollen (verkrijgbaar bij de plaatselijke knutselwinkel)
* Touw of draad
* IJzeren ring
* Stenen, kristallen of andere dingen die je in de bollen wil doen
* Tape (ik heb tape van kurk gebruikt, verkrijgbaar bij de plaatselijke knutselwinkel)

Wat moet je doen?

Maak een zorgvuldige indeling van de bollen. Wat wil je waarin doen en wil je de bollen op dezelfde hoogte hebben hangen of, zoals ik heb gedaan, gevarieerd. Dan kan je daarop je touw of draad op afstemmen en deze aan de ijzeren ring bevestigen. Zorg dat aan beide zijdes van de ring touw hangt, want je wil ook de ring nog opgehangen kunnen hebben. Knoop de gelijke eindes van de ene kant van de ring samen, hier kan je straks je mobile aan ophangen. De andere kant heeft losse touwen, waar de bollen aan bevestigd zullen worden.
Vul de transparante bollen met hetgeen dat je erin wilt doen en plak ze dicht met tape. Bevestig de touwen aan de bollen en de kristalbol is klaar. Je kan altijd nog de bollen aan de buitenzijde versieren, je kan er een heel eigen creatie van maken.

XOXO

Designaresse

HomeHaves

Bekijk hier mijn vorige DIY blog

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.