DIY - wandbord - Designaresse
DIY

DIY wandbord

 Deze week een nieuwe DIY over het maken van een wandbord. Ditmaal een leuk bord wat je zelf flexibel kan indelen. Ideaal en super makkelijk.

Wat je nodig hebt

* Plank van een goede dikte, denk aan minimaal 12 mm. dat je gebruikt als achterbord. Kies zelf de grootte, dat kan van 1 meter tot 50 centimeter zijn.
* Smalle plankjes. Deze kun je maken van een lange plank (zodat je dezelfde breedte hebt en dus de plankjes allemaal even diep zijn) en deze opdelen in het aantal plankjes dat je graag aan je bord wil maken. 
* Ronde stokken of 1 langere ronde stok, deze kan je weer in dezelfde lengte zagen als van het plankje + de dikte van je achterplank. 
* Zaagmachine
* Boormachine met speedboor (deze boor is voor hout en zorgt ervoor dat je een volledig gat in de achterplank kan boren). Zorg ervoor dat het gat niet groter wordt dan de ronde stok, dan is de kans er dat de ronde stok niet blijft hangen.
Voordat je definitief gaat boren, zorg altijd dat je eerst de gaten tekent (met potlood of pen), zodat je weet WAAR je moet boren. Een vast stramien, zoals in de afbeelding zorgt voor de flexibiliteit van het indelen. Met een speedboor hoef je ook alleen maar het middelpunt aan te geven. 
 
Ik hoop dat je nu lekker zelf aan de slag gaat!
 
Wie zou dit wandbord nu zelf gaan maken? 
Misschien wil je wel laten zien wat je gemaakt hebt?!? 
Deel het met ons. 
 
XOXO
Designaresse

 

HomeHaves

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.