Hoe een veranda vorm geeft aan je huis - Designaresse
BUITEN

Hoe een veranda vorm geeft aan je tuin

De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van de leefomgeving. We beschouwen het als een tweede huiskamer en willen er dus alles kunnen doen wat we binnen ook kunnen. Denk aan loungen, verwarmen, koken, eten, etc. Om dit alles mogelijk te maken, dien je wel een droge, beschutte plek te hebben, zoals je die binnen ook hebt. Daarom besluiten steeds meer mensen tot de aanschaf van een veranda.

Met een veranda verklein je het contrast tussen binnen en buiten; de twee worden op perfecte wijze met elkaar gecombineerd. Je kunt in een veranda genieten van het buitenleven, maar toch dezelfde comfort ervaren als binnenshuis. Dat is ideaal voor tijdens onstuimig herfst- en winterweer, maar ook voor tijdens natte zomerdagen. Welk weer het ook is, met een veranda kun je te allen tijde van je tuin genieten. Niet alleen jij blijft droog, maar ook al je buitenspullen. Met een veranda wordt het dus mogelijk om je tuin aan te kleden met een stuk luxere spullen als bijvoorbeeld een buitenkeuken, mooiere tuinmeubels, een sfeervolle tuinhaard, etc. Met een veranda kun je jouw tuin dus pas echt comfortabel en gezellig maken.

Hoe een veranda vorm geeft aan je huis - Designaresse

Uitstraling veranda
Maar een veranda is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook de uitstraling van je tuin mee verbeteren. Zeker met een karakteristieke houten veranda. Het natuurlijk, robuuste materiaal hult je gehele tuin in rustieke sferen. Ideaal voor wie houdt van een traditionele tuin. Ben je juist meer een liefhebber van strak en modern, dan kun je ook kiezen voor een mooie aluminium veranda. Voordeel van dit materiaal is dat het enorm duurzaam is en niet werkt, zoals hout. Ook kun je er glazen schuifwanden in monteren, die je bij mooi weer kunt openen en bij slechts weer kunt sluiten.

Designaresse

HomeHaves

Wil je jouw tuin of veranda verder aankleden? Bekijk dan eens deze mooie buitenpotten van Grosfillex

2 reacties

  • Kiki Wals

    Wat me betreft is het grootste voordeel van een veranda dat ik in een veranda van het buitenleven kan genieten, maar toch dezelfde comfort als binnenshuis ervaren. Ik ben aan het verbouwen van mijn huis, en ik denk dat zo’n “kamer” mijn huis een stuk gezelliger maakt. Ik moet dit moment met mijn man bespreken, en als hij het goedkeurt, plaatsen we een veranda!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.