RAR - vitra - plastic chair family - design - designaresse - schommelstoel
INTERIEUR,  MEUBELS,  WOONKAMER

Interieurinspiratie: RAR van Vitra

De RAR van Vitra staat al een tijdje op mijn wishlist. Een schommelstoel die niet te groot is en een moderne uitstraling heeft, precies wat ik zoek. In deze stoel kan ik gemakkelijk een boekje lezen en door het raam staren. Ik zie het al helemaal voor mij. Heb jij er ook al beeld bij?

Het mooie is ook dat je de vorm van de stoel al kan herkennen aan de vorm van de enorm bekende DSR, DAR en DAX stoelen, welke allemaal onderdeel zijn van de Plastic Chair familie van Charles en Ray Eames voor Vitra. Zo kan je gemakkelijk een eenheid creëren in je interieur.

Maar, zou een RAR schommelstoel in jouw interieur passen? En wat zijn de mogelijkheden. Daarom heb ik de meest interessante interieurs op een rij gezet met allemaal de RAR.

Laat je inspireren!

Een toffe schommelstoel toch? Zou in vrijwel elk interieur prima tot zijn recht komen, solitair of bij de keukentafel.

HomeHaves

Meer zien van Vitra? Bekijk dan mijn blog over de poldersofa van Vitra. Meer informatie over de RAR chair vind je hier

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.