Boxspring - wat voor bed kies jij - Designaresse
INTERIEUR,  SLAAPKAMER

Kies jij voor een boxspring?

Met dit weer denken we vaak maar aan 1 ding: slapen. Ik zeg regelmatig dat ik graag een winterslaapje wil doen, om uitgerust wakker te worden in de lente. 

Ik hou van slapen in deze saaie, grijze dagen. 
Bij slapen denk je gelijk aan je lekker warme bedje. En juist daar gaat het nu om: jouw bed
Want, wat voor bed is het eigenlijk? Slaap je ’s nachts nog wel goed? Hoelang heb je dit bed al?

Vragen waar je eigenlijk helemaal niet zo vaak bij stilstaat, zelfs niet als je een beroerde nacht achter de rug hebt, met veel draaien en verliggen. Deze vragen zijn toch wel belangrijk om nu over na te denken, want hoe beter de nachtrust, des te beter presteer je overdag of ben je fitter. 

Levensduur van een bed

En dan de vraag ‘hoelang heb je dit bed al?’, dit is een heel belangrijke. Het blijkt namelijk dat veel mensen te lang op hetzelfde matras slapen. Sommige mensen kopen een matras, dat vervolgens nooit meer vervangen wordt. Nu denk je misschien bah, maar ga eens na hoelang je al op je eigen matras ligt. Is dit een jaar of zijn dit al 10 jaren?

Een matras gaat, met intensief gebruik (dagelijks), ongeveer 5 tot 7 jaar mee. Denk je al ‘oeps’? Waarom 5 tot 7 jaar, hoor ik je denken. Dit komt omdat men zweet ’s nachts en dit vocht wordt opgenomen door het matras. Ieder jaar kan je een emmer met zweet vullen dat in het matras opgenomen wordt. Nu klinkt het niet meer zo gek om een matras iedere 5 tot 7 jaar te vervangen! Wie wil er nou in het bed liggen met zweet van 20 jaar geleden, ik niet hoor.

Boxspring kopen?

En dan komen we bij het volgende punt: ik ga een ander bed kopen, maar wat? 
Ik geef je 1 goede tip: koop een boxspring!

Hier een aantal redenen
* Een boxspring past altijd in het interieur. Hoe je kamer er ook uitziet, een boxspring heeft namelijk een neutrale basis, die verder helemaal aan te passen is aan de eigen woonwensen. Je kan namelijk zelf kiezen welke kleur of welk materiaal het hoofdboard en de basis krijgt. 
* Een boxspring straalt veel luxe uit. Wil iedereen niet die hotelkamerstijl in zijn slaapkamer hebben?
* Wil je graag een goede nachtrust, dan is een boxspring ook ideaal. De techniek is wat verder doorontwikkeld geeft veel mogelijkheden in ondersteuning en speciale matrassen. Het kan dus helemaal op jouw slaapstijl aan te passen zijn. Dat is nog eens uitgerust wakker worden!
* Een boxspring is niet per se duurder dan een bed met lattenbodem. Er is namelijk steeds meer concurrentie en dat werpt zijn vruchten af. 

Boxspring - wat voor bed kies jij - Designaresse

HomeHaves

Heb ik je overtuigd en wil je meer informatie? Ga dan naar een goede beddenspecialist. Dit hoeft allang geen winkel meer te zijn, want online bestellen is natuurlijk net zo gemakkelijk!
Een van deze goede specialisten is boxsprings.nl.
Boxsprings.nl is een webwinkel, zonder showroom of opslag. Zij verkopen alleen online en werken direct samen met de leveranciers, hierdoor blijven de prijzen relatief laag. Wat natuurlijk gunstig is voor jou.

Daarnaast leveren zij snel de bestelling EN monteren ze zelfs het bed op plaats van bestemming! Hoe makkelijk wil je het hebben? 

Boxsprings.nl heeft een groot en gevarieerd aanbod in boxsprings, matrassen, toppers, beddengoed en accessoires. En je vindt er bijvoorbeeld ook de bekende merken als Auping, M-line, Cinderella en Damai. 

Neem er eens een kijkje en kies een van de prachtige boxsprings!
Tip: profiteer nu nog van de 45% korting op de Millwall boxsprings.

Kies jij voor een boxspring van boxsprings.nl?

XOXO 
Designaresse

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.