Terra copper - trend - interieur - wonen - interieurtrend - Designaresse - 2015
INTERIEUR,  TRENDS

Kleurtrend 2015: Terra Copper

Het nieuwe jaar is weer van start en dat betekent ook vaak weer nieuwe trends spotten! Dat is altijd een heel gedoe en overal vindt je wel weer nieuwe dingen, moeilijk om daar echt een goed overzicht van te krijgen. Daarom zal ik, Designaresse, 3 weken lang elke donderdag een kleurtrend bespreken en vooral laten zien!
Deze trends gaan niet over mode, maar over het interieur. In de wereld van interieur en meubels volgen de trends elkaar op de voet, net zoals in de mode. Alleen, deze trends zijn een stuk minder makkelijk allemaal op te volgen in je woonkamer. Je kleren kan je iedere dag weer wisselen, wat zeg ik, 10 keer per dag mag jij je omkleden en daarmee alle trends volgen. Maar, in je woonkamer ga je niet 10 keer per dag alles wisselen. 
Neem daarom mijn trends mee, maar haal er hetgeen uit dat jij leuk vindt en dat jij vindt passen bij jouw interieur. Toch is het altijd wel leuk om te weten of de kleur in je huiskamer nu helemaal hot is!
Gelukkig kun je altijd nog van kleur wisselen in de accessoires en een likje verf… 

Al eerder heb ik de trend koper besproken en laten zien. Deze warme kleur blijft nog even in het interieur terugkomen. Fijn in deze koude en kille dagen. Het is een kleur die je veel kan toepassen in meerdere stijlen interieurs. Samen met de kleur terra(cotta) kun je een heel fijn en warm nestje creëren in je woonkamer of andere ruimte in huis. 
Je kan op dit moment ook echt heel veel koperen woonaccessoires kopen!
Snuffel lekker rond en laat je inspireren. 

Wat vindt jij van de kleurtrend Terra Copper?

XOXO Designaresse

Bekijk hier de volgende kleurentrend van 2015

HomeHaves

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.