Pitt - cooking - ocean - Robert - Kolenik - Design - keuken - Designaresse
INTERIEUR,  KEUKEN

PITT Cooking

Wat is PITT® cooking? 

PITT® cooking: losse gaspitten direct geïntegreerd in uw favoriete werkblad. Dit zorgt voor een optimale kookbeleving in eigen keuken. Ontstaan vanuit de beperkingen van de traditionele kookplaat. Ontwikkeld en (hand)gemaakt in Holland.

Waarom kiezen voor PITT ® cooking?

Het is een perfecte combinatie van design en functionaliteit. De opzet is ruim: voortaan altijd voldoende ruimte voor uw pannen. Het is sterk: er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materiaalsoorten en professionele, krachtige branders. En eenvoudig in onderhoud: schoonmaken is niet langer een opgave. Bovenal is het een eye-catcher, het geeft uw keuken een onderscheidende en unieke uitstraling.

Pitt - cooking - ocean - Robert - Kolenik - Design - keuken - Designaresse

Hoe kan PITT® cooking worden toegepast? 

PITT ® cooking kan eenvoudig en veilig worden gecombineerd met een uitgebreide reeks aan werkbladen: composiet, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Corian®, Solid Surface, Green Core, Top Core® of RVS. Het assortiment bestaat uit 29 modellen, variërend van een losse gaspit tot robuuste modellen met zes branders. U heeft daarnaast de vrijheid om binnen het huidige assortiment de modellen onderling met elkaar te combineren. Ontwerp uw eigen, ideale kookplek.

Laat u meevoeren in de living kitchen van PITT ® cooking   

Bij PITT® cooking nemen ze dingen graag serieus. Dus, regelden zij voor de internationale keukenbeurs LivingKitchen 2015 in samenwerking met KOLENIK Eco Chic Design een heuse living kitchen. Bezoek hen daar en duik in de wereld van PITT® cooking…

Gaspitten zijn direct geïntegreerd in uw favoriete werkblad, dat maakt het de ideale manier van koken. Bedacht, ontwikkeld én geproduceerd in Holland, klaar om de wereld te veroveren. Tijdens de LivingKitchen zal PITT® cooking in samenwerking met KOLENIK Eco Chic Design voor het eerst de revolutionaire en veelbesproken ‘Ocean Kitchen’ tonen aan het internationale publiek. Gevuld met helderblauw water, bewoond door felgekleurde vissen. Fraai afgewerkt met een aanrechtblad van de nieuwste generatie keramiek (Dekker Zevenhuizen). De eye-catcher van de beurs: dus mis het niet.

Pitt - cooking - ocean - Robert - Kolenik - Design - keuken - Designaresse

Over PITT® cooking

PITT® cooking biedt alle ingrediënten voor een professionele kookbeleving in eigen keuken. Ruim – altijd plek voor uw pannen. Sterk – professionele materiaalsoorten en krachtige branders. Eenvoudig in onderhoud – schoonmaken is niet langer een opgave. Bovenal is het uniek – een buitengewone, opvallende uitstraling voor uw keuken.

Een uitgebreid assortiment van 29 modellen biedt voor ieder wat wils. Welke afhankelijk is van uw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in uw keuken. Daarbij heeft u de keuze uit modellen variërend van 1 tot 6 branders. Of wees zelf de ontwerper: creëer uw ideale kookplek door modellen te combineren.

Pitt - cooking - ocean - Robert - Kolenik - Design - keuken - Designaresse

PITT® cooking @ LivingKitchen 19 t/m 25 januari 2015

HomeHaves

Stand C18, hal 4.2 | IMM Keulen 

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met info@pittcooking.com. Of neem een kijkje op de website: www.pittcooking.com. 

Wanneer je tijd hebt, ga dan nog even langs in Keulen bij de IMM Cologne. Vergeet ook niet de Design Post te bezoeken, met haar gave stands.

XOXO Designaresse

5 reacties

  • Nina de Ruiter

    Klopt inderdaad! Leuk om te zien hoe de keukens steeds meer ook een deel van je interieur uitmaken in plaats van gewoon een plaats om te koken. Ik kan stiekem bijna niet wachten tot mijn keuken af is en ik een nieuwe kan uitzoeken haha. Maar tot die tijd maar lekker weg blijven dromen bij mooie foto's van andermans keuken.

  • Designaresse

    Eigenlijk IS de keuken een onderdeel van je interieur Nina 😉 Zeker nu deze vaak als leefkeuken gebruikt wordt en ook niet meer in een aparte ruimte geplaatst wordt, maar bij de woonkamer betrokken wordt.
    Haha, het is begrijpelijk dat je nu niet kan wachten! Er is ook zoveel moois te zien en te koop, het wordt dan nog wel een moeilijke keuze hoor. Misschien toch deze prachtige vissenkom-keuken 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.