Margreet - blogs - introductie - design - Designaresse
Algemeen

Blogs schrijven

Sinds kort zie je mijn blogs voorbij komen op Designaresse.
Ik werd gevraagd of ik dit wilde doen en dacht gelijk: leuk! Maar, kan ik dat wel?
Waar moet ik over schrijven en vind ik het leuk om over designmeubelen te schrijven?

Zelf houd ik van andere woonstijlen en ik heb natuurlijk ook een andere schrijfstijl, maar ik wilde het toch proberen om te zien hoe het zou gaan.

Voor mijn eerste opdracht was het de bedoeling om mijn eerste onderwerp te zoeken. Waarbij ik het mooie Nederlandse merk LOF design vond, ontworpen door Bart Vos. Hier was ik zo enthousiast over en dacht, hier wil ik iets over schrijven. Stukje bij beetje kwam mijn eerst blog tot stand. Toen het online ging vond ik het toch wel erg spannend!
Daarna heb ik geschreven over de herstofferingsactie van de Gelderland Groep. Wat natuurlijk een leuke actie is, die nog doorloopt tot 15 juli 2018.

Ik kwam er al snel achter dat een blog schrijven serieus werk is, wat ook echt tijd kost, wil je dit goed doen. Het research en het schrijven kosten tijd, wat ik er ook graag voor neem.

Mijn volgende blog ging over het merk Revised, met hun prachtige meubels. Van dit merk werd ik echt blij. Leuk om over te schrijven en ik ontdekte dat er toch wel hele mooie design meubelen en merken zijn die mij zeker aanspreken.

HomeHaves

Conclusie is dat ik het leuk vind om te bloggen en jullie graag op de hoogte wil houden van de weetjes op design gebied. Verder hoop ik dat jullie de blogs blijven lezen en anderen attent maken op Designaresse. Voor suggesties en andere vragen, neem dan contact met ons op.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.