Hoog - Design - interior - boek - designaresse - bestellen
DESIGNNIEUWS

The best Dutch interior design van Hoog Design

Hoog Design is al een tijdje een belangrijk platform voor exclusieve interieurs, met een hoog design gehalte. Al heel wat prachtige interieurs heb je kunnen bewonderen via social media en de website, maar nu komt er ook een boek uit met de mooiste Nederlandse interieurontwerpen. In dit boek toont Hoog Design een selectie van de meest HOOGwaardige interieurprojecten en enkele niet eerder gepubliceerde droomprojecten. Verder kan je veel persoonlijke interviews met toonaangevende architecten uit Nederland vinden, waarbij ze een inkijkje in hun leven en werkwijze geven.

Het is een inspirerende musthave voor liefhebbers van design. Dit indrukwekkende boek, The Best Dutch Interior Design 2018, maakt je woning nóg mooier. Het is een statement in je interieur. Een verzameling van woondromen. En een aaneenschakeling van wow-momenten van wel 400 pagina’s lang.

Nu is het boek nog niet beschikbaar, maar via Designaresse kan je nu wel een pre-order plaatsen. Waardoor je nog kans maakt op én exclusief boek welke gesigneerd is door de geïnterviewde architecten.

Begin juli zou je het boek kunnen verwachten. Dat is gelukkig niet heel lang wachten dus.

Wil jij als een van de eersten een gloednieuw exemplaar ontvangen? Bestel dan het nieuwe Dutch Interior Design boek hier.

Dit boek zal een echte musthave worden voor je interieur!

XOXO

HomeHaves

Designaresse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.