Gispen - design - designnieuws - Designaresse
DESIGNNIEUWS

Design nieuws #10

Zoals je wel hebt gezien is er de afgelopen tijd geen designnieuws geweest. Dit vond ik toch jammer en ga het proberen weer zoveel mogelijk te updaten. Daarvoor heb ik toch voor een deel dit design blog opgestart en hoop dat je het leuk vindt om te lezen. Zo blijven jij en ik lekker op de hoogte van wat er in designland gebeurd. En natuurlijk is mijn blog niet alleen het designnieuws, dus blijf ook lekker de andere artikelen lezen!

Dedon

We beginnen deze week met Dedon. Een fabrikant van buitenmeubelen in het hoogsegment. Deden heeft namelijk weer een nieuwe catalogus waar alle meubelen van hun collectie in staan. Er zijn prachtige afbeeldingen van alle producten te vinden, zoals de nieuwe serie Dala en Fedro. 
Wil je het zelf zien? Klik hier

Droog

Ook Droog heeft een leuk product, Lampion Light One & Two van Richard Hutten. Deze lichtbronnen zijn geïnspireerd op de papieren lampionnen uit China. Ze zijn gemaakt van mond geblazen glas en leuk om als echte lampionnen op te hangen.

HomeHaves

Moooi

Moooi heeft zijn datum en plekje al vaststaan voor de Salone del Mobile. Zij zijn van 13 tot 19 april te vinden aan de Via Savona 56 en hebben een prachtig pand tot hun beschikking, waarbij ze weer samen gaan werken met grote namen. 
Ga jij naar de Salone del Mobile?

Gispen

Als laatste is Gispen aan de beurt in dit Designnieuws. Gispen is al jaren bezig met duurzaamheid, innovatie en design. Dit idee hebben ze weer een niveau hoger getild met het nieuwe concept: Circulaire Economie. Hoe en wat wordt duidelijk uitgelegd in het volgende filmpje: Bekijk het filmpje hier.


Gispen en Circulaire Economie: in de praktijk from Gispen on Vimeo.

Wat vindt jij van Gispens idee over Circulaire Economie?
 
XOXO 
Designaresse
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.