B&B italia - app - visualizer - design - designaresse
DESIGNNIEUWS

Designnieuws week 29 met oa Moooi

Eindelijk weer terug, na een aantal weken te zijn weggeweest. 

Moooi 

In de showroom van Moooi in Amsterdam kun je de nieuwste collectie bewonderen. Deze is in samenwerking met Massimo Listri’s foto’s en smelt mooi samen met de meubels. 

Verder heeft Moooi een nieuwe lamp aan de collectie toegevoegd, de Kroon van ZMIK in champagnekleur. Deze Kroon is verkrijgbaar in 2 verschillende maten: 7 en 11 ‘kronen’. Zie meer informatie hier

Kroon - moooi - lamp - verlichting - design - Designaresse

Ook heeft Moooi de Bassotti Sideboard toegevoegd aan de collectie. Deze kast is ontworpen door Marcel Wanders en heeft als leuk detail nieuwerwetse voetjes. 
Zie meer informatie hier

Gispen 

Gispen heeft ook wat nieuws op de markt gebracht, de Contour lectuurbak en schaal. Beiden zijn ontworpen door Robert Bronwasser en hebben een origami-achtige vorm die ontstaat door het vouwen van staal. Ze zijn verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. 
 

Gispen - contour - design - Designaresse

Ik heb er al eerder over geblogt, maar vind het leuk dit nieuws nog een keer onder de aandacht te brengen. Gispen heeft een heuse pop-up store geopend in de Oude Spiegelstraat 6, Amsterdam. Het is hartstikke leuk om daar eens binnen te lopen. Je kan er niet alleen spulletjes kopen, er zijn ook productlanceringen, clinics en ontmoetingen met ontwerpers. De store is nog geopend tot eind december dit jaar en is gesloten op maandag.

B&B Italia  

Zij komen met een nieuwe app: de Visualizer. Deze app is geschikt voor tablet en smartphone. Hiermee kun je je kamer 3D inrichten met meubels van B&B Italia. Je maakt dus een foto van een ruimte, upload deze en zet er de fauteuil of bank neer die je leuk lijkt. Zo zie je hoe de meubels staan in de ruimte. 
Een leuke app om mee te spelen. Natuurlijk alleen maar met B&B Italia producten. Hopelijk komt er ook zo’n app met meerdere fabrikanten op de markt! 

XOXO

HomeHaves

Designaresse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.