Review van een foto op canvas - designaresse
REVIEWS

Review: foto op canvas

Canvas

Je wilt je woonkamer graag meer sfeer en persoonlijkheid geven. Vaak is het moeilijk om te vinden wat je zoekt. Maar, hoe maak je het nou meer persoonlijker dan door een afbeelding van jezelf of familie toe te voegen in je woonkamer!
Er zijn enorm veel mogelijkheden in het kiezen van het soort afbeelding. Misschien heb je wel 1.000 foto’s om uit te kiezen, dan wordt het moeilijk om een keuze te maken. Maar, wie zegt dat je er maar 1 nodig hebt?

En wanneer je de foto hebt uitgezocht die je graag op zou willen hangen, welk formaat moet deze hebben en op welk materiaal moet het gedrukt worden?
Voor mij was het snel duidelijk, ik wilde graag een foto van mijn zoon uitvergroot hebben op de wand in de woonkamer. En omdat de ruimte wat gehorig is, wilde ik graag het gemaakt hebben van canvas. Dit materiaal zorgt ervoor dat de akoestiek wat gedempt wordt. Uiteraard moet je niet direct wonderen verwachten met 1 canvas afbeelding. Het motto is hoe meer, hoe beter.

Review van een foto op canvas - designaresse

Bestellen

Zelf heb ik een afbeelding besteld van  Canvas Company.nl . Ik moest eerst kiezen uit mijn uitgebreide collectie met foto’s van mijn zoon, wat natuurlijk moeilijk is, maar het is gelukt!
Daarna is het belangrijk om te kiezen welk formaat je wilt hebben. Zelf wilde ik het niet te klein, het mocht wel wat body hebben, dus had ik voor het formaat 60×40 cm gekozen. Uiteraard is het aan jou om de keuze te maken welk formaat het beste past op de beoogde muur.
Gelukkig kan je (wel een beetje klein) zien hoe de afbeelding eruit gaat zien als je het wilt gaan bestellen. Dat was absoluut een pluspunt van deze online fotodienst.
Vaak moet je maar zien hoe de afbeelding er in het echt uit gaat zien en weet je niet of de pixels wel scherp genoeg zijn. Het is altijd een gok. Gelukkig wordt er duidelijk aangegeven als de afbeelding niet scherp genoeg is en dat je het een en ander aan kan passen. Je wilt namelijk wel een foto die scherp is en die er mooi uit ziet in het groot.

Bij de check out waren er veel mogelijkheden om nog toe te voegen, zoals een ophangsysteem en een lijst. Alles was overzichtelijk en duidelijk.
Daarnaast kwam de foto op canvas snel binnen, maar let wel op met het uitpakken ervan, gebruik niet snel mesjes of andere scherpe dingen, je kan snel door de verpakking heen snijden en je afbeelding beschadigen. Dat zou zonde zijn van je bestelling.

 

Wat mij vooral opviel, was dat de afbeelding enorm scherp was en je weinig pixels in het canvas zag.
Het is dus absoluut een aanrader om hier je foto op canvas te bestellen.
Snelle en kwalitatief goede levering.
Ik ben blij en heb weer een mooie afbeelding aan de wand.

XOXO
Designaresse

HomeHaves

 

Mijn review van de Close lees je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.