REVIEWS

Review meubelen

Vanaf volgende week woensdag ga ik wekelijks een review van een designmeubel op deze blog zetten. Zo’n review is eigenlijk een beoordeling over de kwaliteit van een bepaald product. En die reviews zie je vaak in de cosmetica, zoek maar eens op google: review mascara en je zal er honderden, dan wel niet duizenden reviews vinden over allerlei soorten mascara.
Nu is mijn plan om ditzelfde te doen, alleen bij designmeubelen. Om mensen een indicatie te geven van wat nu goede meubelen zijn, waar je ze voor kan gebruiken, en het belangrijkste, hoe ze zitten en wat de mogelijkheden zijn.
Op al deze punten beoordeel ik een product en geef daar een cijfer aan, van 1 t/m 5.
Het is een leidraad voor iedereen die een nieuw meubel wil kopen, maar laat het niet van deze beoordeling afhangen. Als jij zelf vind dat het meubel goed zit, is dat helemaal perfect. Vaak is het maar een mening, wel met een deel objectiviteit en feiten, maar bovenal is het smaak.
Verder hoor je dat steeds meer mensen online meubelen kopen en daarvoor is een review absoluut wel handig. Een meubel kan mooi zijn, maar moet bovenal goed zitten, anders is het zonde van je geld. Let daarom ook altijd op of je geen replica koopt, dit is anders van materiaal en van kwaliteit.

HomeHaves
Dus, even samengevat: vanaf volgende week reviews over designmeubelen waar een cijfer van 1 t/m 5 aan is gegeven. Er komen veel bekende, maar ook nieuwe meubelen voorbij en er is voor ieder wat wils.
Ik zou zeggen: kijk, oordeel en geniet.
XOXO Designaresse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.