BEURZEN

Dutch Design Week 2016

Afgelopen week was het weer zover: de Dutch Design Week. Een evenement waar ik ieder jaar weer met smart op wacht. Er is altijd zoveel moois te vinden om te bewonderen, nieuwe ontwerpers spotten en heerlijk rondstruinen. Ben je er sowieso nog nooit geweest? DOEN! Al heb je maar een beetje passie voor interieur, inspiratie opdoen is natuurlijk altijd leuk.

Helaas, had ik niet zo heel veel tijd en had ik mijzelf aangemeld voor de Broeinest DDW Tour, waar je de hoogtepunten van Strijp S leerde kennen in 3 uurtjes. Het was absoluut een tour die erg interessant was, helaas hadden we door de tijdsdruk niet zo heel veel tijd om alles uitgebreid te bekijken (en zoveel tijd had ik zelf niet eens…). Ik wilde eigenlijk nog een dag terugkomen en naar Sectie C gaan, maar helaas liep deze planning ook niet geheel naar verwacht, maar ik heb in ieder geval Strijp S en Piet Hein Eek kunnen bewonderen en dat was al aardig wat!
Het is ook bijna onmogelijk om alles op 1 dag te kunnen bekijken, er zijn meerdere locaties verspreid door de stad Eindhoven die je kan bezichtigen en natuurlijk allemaal even uniek en speciaal.
Ben je al benieuwd naar wat ik allemaal gespot heb tijdens de DDW? Kijk lekker mee en laat je inspireren.

Wat vond je van deze kleine tour de DDW?
Hopelijk heeft het je wat inspiratie gegeven en heb je er mooie ontwerpen tussen gezien.
Wil je iets van deze ontwerpen weten, dan hoor ik het graag!

HomeHaves

XOXO
Designaresse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.