House Doctor - kandelaar - review - Designaresse
INTERIEUR,  REVIEWS

Nieuwste aankoop: kandelaar House Doctor

Het is echt weer om bezig te gaan met je interieur! Het wordt wat donkerder en ik ben dan helemaal dol op het aansteken van kaarsen (zou ik een pyromaan zijn?) en om allerlei moois in te kopen voor de donkere dagen. Bezig zijn met het interieur is natuurlijk mijn vak en mijn passie, maar het is nog leuker als je iets tegenkomt waar je gelijk verliefd op wordt en het een prachtige aanvulling is op je interieur. Die pareltjes kom je niet altijd gelijk tegen, maar ik had deze keer enorm geluk. Ik kwam terecht op de webshop van sweetlivingshop.nl en kwam daar mijn pareltje tegen (en ik werd helemaal hebberig van deze webshop… ). Ik werd op slag verliefd op mijn messing kleurige kandelaar van House Doctor en een dag later was hij al in huis. Netjes verpakt en zonder enige beschadiging.

In het echt zag de kandelaar er nog veel mooier uit dan op de foto. Even de juiste kleur kaars uitgezocht en nog gekeken naar wat leuks voor in de ‘schaal’. Je kan namelijk de kandelaar nog net even wat meer versieren in bijv. de seizoenen. Zelf had ik wat dennenappels gebruikt om het wat meer aan te kleden. Al kan je straks met kerst er kleine kerstballen in leggen of wat meer bedekken met (spuit)sneeuw. Dat maakt deze kandelaar ook zo leuk, je kan de uitstraling wijzigen naar gelang je interieur en welk seizoen.

Zou jij zo’n kandelaar in je interieur zetten?

HomeHaves

XOXO
Designaresse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.